torsdag 28 mars 2019

Belysning av innergård med pool


Hej!

En sak som kan vara värd att tänka lite extra tid på under planeringsfasen av sin trädgård är vilken typ av belysning man skulle vilja ha eftersom elledningar är lättare att dra innan eller i samband med anläggning. Sensommarkvällar och ljumma höstkvälls kan vara härliga att få vara i trädgården, men inte om man saknar belysning.


Just den här trädgården (som visas mer av i förra inlägget) fokuserar på att vara en förlängning av huset och då är det extra trevligt att kunna njuta av trädgården en större del av dygnet och säsongen. Lite extra vikt läggs vid bra belysning vid matborden och lounge-gruppen under pergolan. Eftersom de här finns på var sin sida av poolen ger det också bra belysning runt denna.


Utöver belysning för att kunna vistas i trädgården är det trevligt att lysa upp några utvalda delar av det som pryder denna. Här finns det nedåtriktad belysning på ett litet bord med olika växter och andra dekorativa föremål. Dessutom är rosorna längs planket i väs upplysta med spots nedifrån. Just vita blommor syns dessutom extra bra i mörkret.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar